Algemeen
Opleiding
Interactief
Duikteam
Overige

Duikteam Safe DivingTerug

Je hebt je duikbrevet gehaald en wilt gaan duiken. Tja, met wie en waar? Welnu, om daar een invulling aan te geven hebben wij het Safe Diving duikteam in het leven geroepen. Safe Diving organiseert regelmatig allerlei duikactiviteiten waar jij als gebreveteerd duiker aan mee kunt doen, ongeacht je brevet of opleidingsorganisatie. Iedereen is welkom!

Het duikteam is een non-commerciŽle activiteit van Safe Diving. Veel duikplezier op basis van een kostendekking is de basis. Om deel te nemen aan activiteiten van het duikteam registreer je jezelf als gebruiker van deze site. Vervolgens vul je zo goed mogelijk alle gegevens in onder gebruikerspagina's in het hoofdmenu. Je kunt je daar terplekke upgraden naar duikteam lid. Hiermee machtig je Safe Diving om de jaarlijkse bijdrage aan ons duikteam van Ä 12 per jaar af te schrijven van je bankrekening. Je krijgt daarvoor toegang tot alle activiteiten die we organiseren. Alle informatie over de activiteiten vind je op onze website in de activiteiten kalender. Denk daarbij aan duiken in zoetwater plassen, Zeeland duikdagen, bootduiken, reizen naar het buitenland, vanalles en nog wat. 

Aan de hand van de activiteitenkalender die je terugvindt op deze site, kun je je inschrijven voor deelname aan een bepaalde activiteit. Je ziet daar tevens waar en hoe laat we verzamelen. In principe vertrekken we vanaf een van de winkels van Safe Diving. Heb je geen eigen uitrusting, dan kun je die reserveren zodra je je zelf inschrijft voor een activiteit. Zorg je ervoor dat je een dag van te voren je huurmateriaal reeds hebt opgehaald zodat we op de dag van vertrek geen tijd verliezen. Zorg er wel voor dat je in Mijn Account in het hoofdmenu onder duikmaterialen alle materialen gespecificeerd hebt die je nodig hebt.

Om mee te doen aan een activiteit koop je een 10-rittenkaart voor Ä 45 die de duikleider per keer aftekent. Kosten van het eten na het duik worden ter plekke apart afgerekend. Heb jij zin in een behoorlijk portie duikplezier, avontuur en gezelligheid, registreer je dan als duikteamlid en ga meteen met ons mee.

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Heeft u nog geen gebruikersnaam, registreer u dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning

Enquete
Wat is je favoriete specialty
diepduik
nachtduik
ijsduik