Algemeen
Opleiding
Interactief
Duikteam
Overige

Hoe bereid je je voor?Terug

Safe Diving maakt gebruik van de modernste lestechnieken waardoor de cursus kort, bondig, interessant en effectief zal zijn. Om dit mogelijk te maken is het vereist om je goed voor te bereiden. Heb je je niet voorbereid, dan kun je niet mee doen aan de cursus. Een simpele maar duidelijke regel.

Bij het inschrijven voor de cursus bestel je tevens de cursusmaterialen. Deze worden naar keuze aan je opgestuurd of liggen klaar om op te halen in een van onze winkels. In de Enriched Air studentkit tref je het cursusboek, de nitroxtabellen, de zuurstof tabellen en de DVD aan. Om je goed te kunnen voorbereiden heb je ook een luchttabel van Padi nodig. De meeste Padi duikers hebben zo'n tabel wel, maar kom je van een andere organisatie of ben je hem kwijt, dan is het noodzakelijk deze tabel te bestellen.

De bedoeling is dat je de twee hoofdstukken uit de Enriched Air manual doorneemt en de bijbehorende vragen aan het einde van elk hoofdstuk maakt. De antwoorden kun je via onze site via de link "huiswerk online" in het hoofdmenu maken. Je instructeur zal voorafgaand aan de cursus de vragen nakijken en deze van commentaar voorzien. Zodra dit gebeurt is ontvang je een bevestiging per mail. Om het commentaar te bekijken log je in en ga je weer naar huiswerkonline en opent de vragen.

Zo kom je maximaal voorbereid naar de les.

 

Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Heeft u nog geen gebruikersnaam, registreer u dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning

Enquete
Wat is je favoriete specialty
diepduik
nachtduik
ijsduik